Om oss

Den hör sajten är dedikerad till spel, både betting och gambling. Det är en stor marknad idag och en jätteindustri. Förmodligen tänker du inte på alla de biljoner som svischar runt på Internet när du sätter dig bekvämt i favoritstolen för en runda i ett schysst pokerrum. Du är bara en av alla de miljoner och åter miljoner världen över som spelar för att det är roligt och för att de vill ha chansen att vinna. Det lägger grund för goda investeringar för framtiden, vilket denna sida också ger tips och råd kring.

Spel har funnits i stort sett så länge människan har levt, men spel online är en ganska ny företeelse. Här på sidan kan du läsa om vad som hänt nyligen och vart några av våra grannländer är på väg. I Sverige har vi bland världens bästa utbud av spel. Det beror delvis på att när du spelar online passerar du landets gränser i ilfart, och framsteg och utvecklig sker snabbt på en global nivå. Den här friheten gör att även många andra länder utvecklas mot ett allt bredare utbud.

En annan sak du kanske inte tänker på är hur stor miljöpåverkan en så enorm industri som spelindustrin har. Gambling och betting är roligt, men som med många företag kan deras agerande även få följder. Därför har också stora spelföretag beslutat sig för att ta ett stort miljöansvar. Även det kan du läsa mer om här!