Spelare som hjälper spelare är ett sätt att utvecklas

Samtidigt som den här texten skrivs ligger tips från Brian Laudrup, en känd före detta fotbollsspelare, ute hos en av de mest kända spelsajterna idag. Unibets kampanj i Danmark är knappast unik, men ett bra exempel på nya sätt att arbeta i gamblingindustrin. En så snabbt växande bransch måste fortsätta vara innovativ för att hänga kvar. Företagen kommer troligen investera en hel del i utveckling av nya tjänster en lång tid framöver. 

Självklart ger Brian, som också arbetar som fotbollskommentator, råd om hur olika fotbollsmatcher kommer att gå. Som grädde på moset kan du få hans råd direkt till mobilen på SMS. Dagens samhälle går allt mer åt mer uppdelad och mer digital information. Istället för att köpa en tipstidning en gång i veckan kommer korta tips till dig varje dag, och då bara om precis det du är mest intresserad av. Kanske tycker någon att det är tråkigt eller blir för splittrat. Då passar istället denna typ av konkreta råd perfekt för den som vill maximera användningen av sin tid.

För dig som inte visste vem Brian Laudrup är eller varför hans råd om fotboll bör tas på allvar bjuds det här på en video med några av hans egna geniala drag på fotbollsplanen:

Pokerstars finns också i Danmark. Våra grannar i Finland och Norge är välkomna in på Pokerstars.net och självklart får vi svenskar också vara med. Det innebär gott om spelare som vill turnera och träffa varandra. För ett antal år sedan hade det genererat ett stort antal resor och det bara mellan länder som ändå ligger så nära varandra.

Idag behöver vi inte resa, vi kan turnera online istället. PokerStars låter också privatpersoner kvalificera sig online för de riktigt stora turneringarna som sker live.

Så beställ dina bettingtips online och spela pokerturneringar på din favoritsajt. Du blir då snabbt en bättre spelare utan att ens behöva lämna ditt vardagsrum!