Populära Jackpott-slots

När det gäller spel på nätet, är kanske några av de mest populära spelautomaterna just Jackpott-slots. Det är lite extra spännande att snurra igång en bandit, när man vet att det faktiskt finns en mikroskopisk möjlighet att hämta hem en storvinst! Vi drömmer väl alla om vad vi ska göra med våra pengar när vi har vunnit jackpotten! Kanske det inte blir så, men det är härligt att fantisera om det en stund.

Mega Fortune jackpott slot

Storfavoriten Mega Fortune

En av de absoluta favoriterna på marknaden för online spel är glamorösa Mega Fortune. En spelautomat som innehåller en progressiv jackpott. Detta innebär att jackpotten ökar hela tiden och närBonussymbol Mega Fortune slot en spelare sätter in pengar, så går en del av pengarna till Jackpotten. Högst upp ovanför spelplanen, så kan du hela tiden se hur värdet på jackpotten ökar i värde alltefter som du snurrar på hjulen. Mega Fortune är skapat av svenska NetEnt som är riktiga mästare på att göra spelautomater med spännande spelfunktioner. För att aktivera själva bonusspelet, så måste du få upp tre eller fler bonussymboler över hjulen. Symbolerna måste även visas från vänster till höger på aktiva linjer för att bonusspelet ska starta.

Hur mycket du spelar för per snurr påverkar din möjlighet att ta hem en stor Jackpott. Ju mer du satsar desto bättre Jackpott kan du lägga beslag på. När du har kommit in i själva bonusspelet kan du där också få möjlighet att komma in till andra och tredje hjulet för möjlighet till storvinst!

Vinn som en gud på Hall of Gods

Denna spelautomat har ett fräckt vikingatema som även den är skapad av spelgiganten NetEnt. Denna slot innehåller hela tre olika Jackpotts, den största är Mega Jackpot, därefter följer Midi Jackpot och Mini Jackpott. Casinospelet är upplagt på klassiskt manér med 5 hjul och tre rader. Bilderna är snyggt tecknade och består av Odin, Idun, Tors hammare med många flera. Bonussymbol hall of gods slotBonussymbolen i spelet är en hammare som bankar på Jackpott-porten. Bonusspelet aktiveras när du får upp 3 bonussymboler. I själva bonusspelet har du sedan möjlighet att ta hem en av 3 jackpots. Även i detta spelet påverkar din insats din möjlighet att hämta en riktigt stor jackpott.